Učlanjenje u GEUS

Beograd, 8. januar 2014.

Poštovani,
Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da su Gastroenterološkom Endoskopskom Udruženju Srbije (GEUS) od 2014. godine odobrene posebne pogodnosti od strane Evropskog Gastroenterološkog Endoskopskog Udruženja (ESGE).

Evropsko Endoskopsko Udruženje (ESGE) pružilo je mogućnost da individualnim pristupom Gastroenterološkom Endoskopskom Udruženju Srbije, članovi Udruženja istovremeno postanu i članovi Evropskog Endoskopskog Udruženja.

Plaćanjem godišnje članarine u iznosu od 150 Eura, svi budući članovi GEUS-a, postaju istovremeno i članovi ESGE (članstvo u ESGE direktnim pristupom iznosi 195 Eura na godišnjem nivou).

Učlanjenjem u Gastroenterološko Endoskopsko Udruženje Srbije od 2014. godine, članovi bi, pored članstva u Evropskom Endoskopskom Udruženju (ESGE), ostvarili brojne pogodnosti i mogućnosti koje su vezane za stručno usavršavanje i profesionalni razvoj. One podrazumevaju:

  1. Znatno nižu cenu kotizacije za događaje koje organizuje ESGE,
  2. 20 % nižu cenu kotizacije za ESGE radionice (oko 25 radionica godišnje širom sveta),
  3. Pretplatu na časopis "Endoscopya" u štampanom i elektronskom izdanju,
  4. Set ESGE elektronske biblioteke u DVD formatu,
  5. Pogodnosti za ESGE stipendije: Ova aplikacija je dostupna samo za članove ispod 40 godina starosti. Program uključuje ne samo osnovnu obuku već i unapređenu obuku u ESGE prepoznatim jedinicama širom Evrope,
  6. Ispunjavanje uslova za ESGE stipendije: Aplikacija se odnosi na tri ESGE istraživačke stipendije godišnje,
  7. ESGE istraživačke aktivnosti: Članovi se podstiču da učestvuju u istraživačkim projektima,
  8. ESGE vodiči dobre kliničke prakse: Članovi Udruženja će imati mogućnost da se redovno informišu o aktuelnim smernicama, ključni vodiči dobre kliničke prakse biće zvanično prevedeni na srpski jezik,
  9. Pristup delu Sajta koji je namenjen članovima Udruženja.

Nadamo se da ste zainteresovani za ovu vrstu saradnje koja će nam svakako stvoriti mogućnosti za unapređivanje znanja iz endoskopije, uspostavljanjekontakata i aktivno učešće u budućem radu evropske zajednice endoskopista..

Uplata članarine se vrši u dinarskoj protivvrednosti od 150 Eura po prodajnom (višem) kursu Societe General bank-e na dan uplate. Uplatu izvršiti na tekući račun Udruženja: 275-220022422-25 Societe General bank

Rok za uplatu članarine je 31.01. 2014. godine.

Uplatnicu možete preuzeti ovde >>> GEUS uplatnica.

Srdačno Vas pozdravljam,

Doc. dr Ivan Jovanović
Potpis Ivan Jovanovic
Klinika za gastroeneterologiju i hepatologiju, KCS
Medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu
Predsednik Gastroenterološkog endoskopskog udruženja Srbije